+421 915 420 295 +421 915 420 295 | H - P 9:00 - 16:00
Facebook Twitter Youtube Instagram
Olcsó spray-k - webáruház
0
Kosár
Košík
0 Ft

Menu
Tenyésztési kellékek » Parazitaellenes szerek » Advantix spot on 25 kg feletti kutyáknak
Advantix spot on 25 kg feletti kutyáknakAdvantix spot on 25 kg feletti kutyáknak
*****

Advantix spot on 25 kg feletti kutyáknak

Parazitaellenes pipetta kutyáknak 25 kg-tól. Az Advantix elriasztja és elpusztítja a kullancsokat, szúnyogokat, szúró legyeket és tetveket.

4 985 Ft
 db

Nem elérhető

A termékek jellemzői

 • Csak az Advantix taszítja és elpusztítja a kullancsokat, szúnyogokat, szúrólégyeket és tetveket, mielőtt azok táplálkoznának, és perceken belül megakadályozza a bolhák csípését. A macskák nem tolerálják a termékben található permetrin hatóanyagot.
 • Ezért soha ne alkalmazza az Advantixet macskákon! Ötszörös védelem kullancsok, bolhák, szúnyogok, szúrólégy és tetvek ellen.
 • A kullancsok ellen taszítja a kullancsokat, mielőtt azok megtapadhatnának, a kullancsok rövid időn belül elpusztulnak, így megakadályozza az olyan betegségek átvitelét, mint: borreliosis, babesiosis, ehrlichiosis, rickettsiosis.
 • Bolhák ellen az érintkezéstől számított 3-5 percen belül elpusztítja a bolhákat, a kezelt állat körül a bolhalárvákat elpusztítja, a bolhacsípések bénulását okozza az érintkezéstől számított másodperceken belül = a bolha nem tud csípni vagy allergiát okozni a bolhacsípésre.
 • Szúnyogok, szúnyogok és tetvek ellen, elriasztja a rovarokat, mielőtt azok megcsípnének és vért szívhatnának, így megakadályozza az olyan betegségek átvitelét, mint a melegebb területeken előforduló Leishmaniasis 7 hetes és 1,5 kg feletti kölyökkutyáknak
 • Biztonságos vemhes és szoptató szukák számára is Hatékony még akkor is, ha az állat nedves

Miért válassza az Advantixet?

 • Egy alkalmazás akár 1 hónapig is véd
 • Repelláló hatású - elriasztja a parazitát, mielőtt ideje lenne megharapni és veszélyes betegségeket terjeszteni
 • hatékonyan véd a külső élősködők széles köre ellen (kullancsok, bolhák, szúnyogok, szúrólégy, tetvek)
 • Vízálló - még az állat átázása után is működik
 • 7 hetes kortól és 1,5 kg-nál nagyobb élősúlyú kölyökkutyák, valamint vemhes és szoptató szukák számára is biztonságos

Használati utasítás

Vegyen ki egy pipettát a csomagolásból. Tartsa a pipetta applikátorát függőlegesen, csavarja és húzza meg a kupakot. Helyezze a kupak másik végét a pipettára, és csavarással törje meg a pipetta tömítését. Vegye le a kupakot. A kutya mozdulatlanul állva lazítsa meg a szőrzetet a lapockák közötti területen, amíg a bőr láthatóvá válik. Helyezze a pipetta száját közvetlenül a bőrre, és a pipetta teljes tartalmát vigye fel közvetlenül a bőrre a pipettát néhányszor erősen megnyomva. A terméket csak ép bőrre vigye fel.

Figyelmeztetés

Nem alkalmazható a hatóanyagokkal vagy bármely segédanyaggal szembeni túlérzékenység esetén. Macskáknál nem alkalmazható !!!

Kapcsolódó termékek
Hogyan kell használni a Advantix spot on 25 kg feletti kutyáknak-t?