+421 915 420 295 +421 915 420 295 | H - P 9:00 - 16:00
Facebook Twitter Youtube Instagram
Olcsó spray-k - webáruház
0
Kosár
Košík
0 Ft

Menu
Gombabetegségek elleni készítmények » Biológiai » A természet varázslatos balkonnövények
A természet varázslatos balkonnövényekA természet varázslatos balkonnövények

A természet varázslatos balkonnövények

Természetes készítmény - gyógynövénykivonat, amely felhasználja az összes ismert gyógynövényhatást. Elősegíti a balkonnövények növekedését és bőséges virágzását. Fenntartja a balkonnövények vitalitását, egészségét és csökkenti a stresszt (szárazság, magas hőmérséklet stb.).

1 110 Ft
 db

Nem elérhető

A termék jellemzői

A TERMÉSZETES BALKONYA NÖVÉNYEK TÁRGYA egy gyógynövényekből készült termék. Természetes készítmény - gyógynövénykivonat, amely felhasználja az összes ismert gyógynövényhatást. Elősegíti a balkonnövények növekedését és bőséges virágzását. Megőrzi a balkonnövények vitalitását, egészségét és korlátozza a stresszt (szárazság, magas hőmérséklet, stb.)

Használja a terméket biztonságos módon. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat. Tartsa be az előírt adagolást.

Permetezési tartomány és használat

  • Balkonnövények - szerves trágya - 4 ml / 1 L víz - felülfertőtlenítéssel vagy permetezéssel április és október között. Minden balkonnövényhez (pl. muskátli, petúnia, surfinia). A vegetációs időszakban hetente egyszer alkalmazza.

Használja a növényvédő szert biztonságos módon. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékinformációkat. A műszaki adatok kifejezett értesítés nélkül változhatnak. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Kapcsolódó termékek
Hogyan kell használni a A természet varázslatos balkonnövények-t?