+421 915 420 295 +421 915 420 295 | H - P 9:00 - 16:00
Facebook Twitter Youtube Instagram
Olcsó spray-k - webáruház
0
Kosár
Košík
0 Ft

Menu

Szivattyúk

A szivattyúkat öntözésre, a ház vízellátására vagy a pince elöntésekor történő segítségnyújtásra használják. Az egyik leggyakrabban használt szivattyú a kerti felszíni szivattyú, amelyet a kert öntözésére vagy locsolására használnak. 6 és 9 m közötti szívómagassággal és 3 bar nyomással rendelkeznek.

Egy másik típus a merülő nyomószivattyú, amelyet akkor használnak, ha a vizet kútból meríti, és nincs elég nyomás a kert öntözéséhez. A nyomószivattyúk közé tartoznak a házi vízszivattyúk is, amelyek állandó víznyomást biztosítanak a kertben.

Ha esővizet használ kertje öntözéséhez, javasoljuk, hogy használjon dobszivattyút. Az esővíz az egyik legalkalmasabb víz öntözésre, mivel klórmentes, ásványi anyagokban és sókban gazdag, és sózza a talajt.

Szüksége van a medencevíz szivattyúzására vagy leeresztésére? A tiszta víz szivattyú alacsony nyomású szivattyú, mivel ivóvízhez tervezték. 0,6 és 1 bar közötti nyomáson működik.

Tartályok, kerti tavak, szeptikus tartályok, szennyvíz- vagy pöcegödrök ürítésekor nyúljon a szivattyúhoz. 0,4-2 bar nyomással 0,5 cm méretű törmeléket tud kiszivattyúzni. A gyep öntözésére azonban nem alkalmas.