0915 / 420 295 0915 / 420 295 | PO - PÁ 9:00 - 16:00
Facebook Twitter Youtube Instagram
Lacné postreky - internetový obchod
0
Kosár
Košík
0 Ft

Menu
Az eredetiAz eredeti

Az eredeti

A SAVO Original az otthoni víz és felületek fertőtlenítésére készült, és több mint 30 éve nagy fogyasztói elfogadottságnak örvend. Használata sokoldalú. Megbízhatóan távolítja el a veszélyes vírusokat és baktériumokat, amelyek megfertőzik az otthoni felületeket, valamint a kutak és az úszómedencék vizét.

0 Ft
 db

Nedostupný

A termék jellemzői

A SAVO Original az otthoni víz és felületek fertőtlenítésére készült, és több mint 30 éve nagy fogyasztói elfogadottságnak örvend. Használata sokoldalú. Megbízhatóan távolítja el a veszélyes vírusokat és baktériumokat, amelyek megfertőzik az otthoni felületeket, valamint a kutak és medencék vizét. Megbízhatóságát az intézményekben és az egészségügyi ágazatban a felületek és a padlók fertőtlenítésére használt több mint 30 éves használat is garantálja.

Felületek és felületek tisztítása és fertőtlenítése

Padlók, bútorok, konyhai és higiéniai eszközök tisztítására és fertőtlenítésére. 1 l SAVO Original és 10 l víz oldatát használja. Az erős szennyeződéseket először mechanikusan távolítsa el. 30 perc elteltével a játékokat, az élelmiszerekkel érintkező tárgyakat és felületeket ivóvízzel öblítse le.

Ivóvíz fertőtlenítése kutakban

Adagoljon 20 ml SAVO Original-t 1000 l ivóvízre. Szórja be a vízfelületet a SAVA hígított oldatával (pl. vödörben vagy vízforralóban keverve). 30 perc múlva a víz fertőtlenítve van, és ezzel egyidejűleg a hatóanyag lebomlik.

Az algák fertőtlenítése és ártalmatlanítása az úszómedencékben

A SAVO Original medencefertőtlenítésre alkalmas termék, amely a klórsokkot helyettesíti a medenceprogramban.

Příbuzné produkty
Ezt elküldhetjük látogatóink adatainak elemzésére, webhelyünk fejlesztésére, személyre szabott tartalom megjelenítésére és nagyszerű webhely-élmény biztosítására. Ha többet szeretne tudni az általunk használt cookies, nyissa meg a beállításokat.