0915 / 420 295 0915 / 420 295 | H - P 9:00 - 16:00
Facebook Twitter Youtube Instagram
Olcsó spray-k - webáruház
0
Kosár
Košík
0 Ft

Menu
Műtrágyák » Kristályos műtrágyák » Keserű só bóraxszal
Új
Keserű só bóraxszalKeserű só bóraxszal
*****

Keserű só bóraxszal

A bórax keserűsó gyorsan ható műtrágya, amely megszünteti a növények és fák bór- és magnéziumhiányos táplálását.

od 1 365 Ft
 ks

Skladom podľa variantu

A termék jellemzői

Horká soľ s Boraxom sa používa ako hnojivo určené na odstránenie nedostatočnej výživy plodín a stromov bórom a horčíkom. Bór ovplyvňuje významne klíčivosť peľu a je dôležitý prvok výživy, ovplyvňuje vývin letorastov a odolnosť rastlín voči hubovitým chorobám. Nedostatok bóru spôsobuje srdiečkovú hnilobu u repy, cukrovky, poškodenie buliev zeleru. Neostatok bôru u rastlín spôsobuje srdiečkovú hnilobu u repy, cukrovky, poškodenie buliev zeleru, horkou pehovitosťou plodov jabĺk, u hrušiek kamenitosťou a menšia odolonsť voči hubovým chorobám. Pri nedostatku horčíka nedosahujú rastliny dobrých výnosov ani výbornú kvalitu, listová zeleň nie je dostatočne sýta, listy žltnú a neskôr až hnednú a rastliny chradnú.

Összetétel

15% MgO + 11% S

Használat és adagolás

A bórax keserűsót 10-15 g/ 1 m2 -re adagolva, kora tavasszal vagy ősszel dolgozzuk be a talajba - a talaj hőmérsékletének fagypont fölött kell lennie ahhoz, hogy a gyökerek elfogadják -, vagy a vegetációs időszak alatt 3-5 permetezés 25 g/ 1 l víz (2,5%-os oldat) adagban lombonként (azaz levélenként) - rügyfakadáskor, virágzás előtt és után, június végén vagy a vegetációs időszak alatt, a megállapított igénynek megfelelően. Az öntözést vagy permetezést reggel vagy este végezzük, amikor a napfény nem olyan erős. A magnéziumhiány erős tünetei esetén a fenti dózis megduplázható.

Kapcsolódó termékek
Skladom podľa variantu
*****
Hoštice keserű só
780 Ft
 ks 
+
-
A folyékony keserűsó gyorsan ható műtrágya, amely megszünteti a talaj magnéziumhiányát.
Ezt elküldhetjük látogatóink adatainak elemzésére, webhelyünk fejlesztésére, személyre szabott tartalom megjelenítésére és nagyszerű webhely-élmény biztosítására. Ha többet szeretne tudni az általunk használt cookies, nyissa meg a beállításokat.