Segédkészítmények » Borélesztő
![*](/themes/postreky4/star_filled.png)
![*](/themes/postreky4/star_filled.png)
![*](/themes/postreky4/star_filled.png)
![*](/themes/postreky4/star_filled.png)
![*](/themes/postreky4/star_empty.png)
Borélesztő
Aktív szárított borélesztő a must és a cefre erjesztéséhez.
a címről 245 Ft | |
Készleten változatonként
A termék jellemzői
Aktív szárított borélesztő a must és a cefre erjesztéséhez.
Élesztő típusa
Saccharomyces cerevisiae
Használati utasítás
Adagolás 10 g/50 l. A zacskó tartalmát 1 dcl almabor és víz ( 1/3:2/3 ) keverékében oldjuk fel 35-40 °C-os hőmérsékleten. Hagyjuk a keveréket dolgozni, időnként megkeverve.
Kapcsolódó termékek
Elérhető > 20 db
A borélesztők számára készült tápoldat egy komplex szer, amely maximálisan serkenti az élesztő növekedését és szaporodását a mustban.
Elérhető > 20 db
Hidegkedvelő élesztő az erjedésbe. 7℃-tól erjed.
Elérhető > 20 db
Aktívan szárított - a must és a cefre alacsony hőmérsékleten történő erjedéséhez.