+421 915 420 295 +421 915 420 295 | H - P 9:00 - 16:00
Facebook Twitter Youtube Instagram
Olcsó spray-k - webáruház
0
Kosár
Košík
0 Ft

Menu
Rombus trióRombus trió

Rombus trió

Szisztémás kombinált gombaölő szer emulgeálható koncentrátum formájában a búza és az árpa gombabetegségek, valamint a szőlő lisztharmat elleni védelmére.

138 510 Ft
 db

Nem elérhető

A termék jellemzői

Szisztémás kombinált gombaölő szer emulgeálható koncentrátum formájában a búza és az árpa gombabetegségek, valamint a szőlő lisztharmat elleni védelmére.

hatóanyagok

Spiroxamin 250 g/l, Tebukonazol 167 g/l, Triadimenol 43 g/l

Hatás

A Rombus® Trio egy háromkomponensű gombaölő szer, amely nagyon jó megelőző, gyógyító és irtó hatást biztosít. Mindhárom hatóanyag szisztémás hatású, támogatják és kiegészítik egymást. A termék a gombabetegségek széles skálája ellen aktív, beleértve a gabonafélék fonnyadásának (Fusarium culmorum, Fusarium graminearum stb.). A spiroxamin a spiroketalaminok csoportjába tartozó, fejlett szisztémásan ható hatóanyag, amely preventív (megelőző), eradikatív (a fertőzést megállító) és kuratív (gyógyító) hatású. Nagy biológiai hatékonyság és kedvező toxikológiai és ökobiológiai tulajdonságok jellemzik. Nagyon gyorsan behatol a növénybe, ahol egyenletesen eloszlik a levélkékben (a levélcsúcsokban nem halmozódik fel). A spiroxamint nemcsak a fű lisztharmat, hanem a rozsda, a septoria, a rhynchosporea és a barna foltosság elleni irtó hatása is jellemzi. A spiroxamin alkalmazása után a kórokozó sejtjei elveszítik az ozmotikus nyomást és a konídiumfórák elpusztulnak. A spiroxamin gátolja az ergoszterolok, a kórokozó sejtmembránok fontos építőköveinek képződését. A spiroxamin hatáshelyei különböznek azoktól, ahol az azolok beavatkoznak.

A termék alkalmazási területe és adagolása a kertészetben

  • búza / fűfűfoltosság, / Hektáronkénti dózis: 0,4 l/ha / Védőidő: Megjegyzés: 200-400 l víz/ha
  • búza / rozsda, septoria / dózis/ha: 0,6 l/ha / védekezési időszak: AT / Megjegyzés: 200 - 400 l víz/ha
  • árpa / gyomosodás, / Dózis/ha: 0,4 l/ha / Védelmi időszak: 1,5 l/ha / Védelmi időszak: 1,5 l/ha: AT / Megjegyzés: 200-400 l víz/ha
  • árpa / árpa barna foltosság, / dózis/ha: 0,6 l/ha / védekezési időszak: AT / Megjegyzés: 200-400 l víz/ha
  • árpa / árpa-rozs levélfoltosság / Dózis hektáronként: 0,6 l/ha / Védelmi időszak: AT / Megjegyzés: 200-400 l víz/ha
  • szőlő / Szőlő lisztharmat / Dózis hektáronként: 0,03% / Védelmi időszak: 28 nap / Megjegyzés: 500 - 1000 l víz/ha

A növényvédő szert biztonságosan használja. Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a termékismertetőt. 5 l-es kiszerelésben a terméket professzionális felhasználóknak szánjuk.a műszaki adatok kifejezett értesítés nélkül változhatnak. A képek csak tájékoztató jellegűek.

Kapcsolódó termékek
Hogyan kell használni a Rombus trió-t?