0915 / 420 295 0915 / 420 295 | PO - PÁ 9:00 - 16:00
Facebook Twitter Youtube Instagram
Lacné postreky - internetový obchod
0
Kosár
Košík
0 Ft

Menu

Cererite készítmény

ACererite fontostermesztőtrágya a gyümölcsök, zöldségek, dísznövények és a komló számára. Ez egy kloridmentes, számos nyomelemet tartalmazó granulált készítmény a tavaszi talajelőkészítéshez. Ezek a készítmények folyékony formában is kaphatók, de ajánlatos száraz időben kijuttatni őket (hogy a víz ne mossa ki feleslegesen a hatóanyagokat). Nemcsak vetés előtt és ültetéskor, hanem a vegetációs időszak alatt is használják a növekedés javítására. A talajfelületre való felhordásuk a talajba való fokozatos, mélységben történő bedolgozással történik.

A Cererite-nek különböző típusai vannak - Cererite guanóval a tűlevelűek számára, Cererite a hagymák számára, Cererite Hostice vagy Őszi Cererite és sok más, attól függően, hogy milyen növényre alkalmazzák.

Ezt elküldhetjük látogatóink adatainak elemzésére, webhelyünk fejlesztésére, személyre szabott tartalom megjelenítésére és nagyszerű webhely-élmény biztosítására. Ha többet szeretne tudni az általunk használt cookies, nyissa meg a beállításokat.