0915 / 420 295 0915 / 420 295 | H - P 9:00 - 16:00
Facebook Twitter Youtube Instagram
Olcsó spray-k - webáruház
0
Kosár
Košík
0 Ft

Menu

Fiskars

A finn Fiskars cég a nyugati világ egyik legrégebbi vállalata. 1649-ben kovácsműhelyként alapították, és olló, balta és minőségi kések gyártásáról ismert. Szerszámok széles skáláját gyártja a kerti szerszámoktól kezdve a konyhai eszközökön át az alkotáshoz, építéshez és bontáshoz használt szerszámokig. Ergonomikus, erős és könnyű kerti szerszámokat forgalmaz. Úgy tervezték őket, hogy csökkentsék a kertészkedés közbeni megerőltetést és fáradtságot. Víziójuk a kevesebb erőfeszítés, több öröm a munkában.

A kerti szerszámokon belül a kerti fűrészek, a lombgereblyék, a sokoldalú fejszék, az ásók és mindenféle kerti olló és hasonló ügyes szerszámok a legjobbak közé tartoznak a piacon.

Sok metszőolló rendelkezik olyan fogaskerékkel, amely akár háromszorosára növeli a vágóerőt, így még a szebbik nem vagy az idősek is képesek ágakat vágni. Ezek a metszőollók száraz fát is képesek vágni.

A klasszikus metszőolló mellett a cég racsnis ollót is kínál, amely könnyen használható vastag keményfa ágak vágására. Ezek az ollók 45 mm átmérőjű ágat képesek levágni. A racsnis mechanizmus aktiválódik, amint a közvetlen vágás nem elég hatékony. Egy másik kiváló minőségű kerti szerszám a sövényolló. Előnyük a visszahúzható nyél, amely 20 cm-rel tovább ér. A munka hatékonyságát növeli a beépített ágvágó a vastagabb ágakhoz. A Fiskars ismert az akár 25 éves garanciájáról.

A többszörösen díjnyertes kerti szerszámok közé tartozik a mindössze 600 g súlyú, ezért nagyon könnyen kezelhető üllő metszőolló. A fogaskerekes mechanizmus akár 38%-kal nagyobb vágási teljesítményt biztosít.

A Fiskars kétségtelenül az egyik piacvezető szerszámgyártó cég, hatalmas hagyományokkal és finn minőséggel. A kertészkedők egyik kedvenc ajándéka, akik számára a kerti munka több mint fáradságos munka.

Ezt elküldhetjük látogatóink adatainak elemzésére, webhelyünk fejlesztésére, személyre szabott tartalom megjelenítésére és nagyszerű webhely-élmény biztosítására. Ha többet szeretne tudni az általunk használt cookies, nyissa meg a beállításokat.