0915 / 420 295 0915 / 420 295 | H - P 9:00 - 16:00
Facebook Twitter Youtube Instagram
Olcsó spray-k - webáruház
0
Kosár
Košík
0 Ft

Menu

Keserű só

Ezt a magnézium műtrágyát akkor használják, ha magnéziumhiány van, amely a levélzöldség (klorofill) alapvető építőköve. A magnéziumhiány a levelek sárgulásában és a tűlevelek barnulásában, a termés és a termés minőségének csökkenésében mutatkozik meg. Előnye a villámhatás. Ha magnéziumhiány van, a kijuttatás után azonnal látni fogja a növényeken a változást a jobb irányba. A levelek elsötétednek és egészségesebb fényt kapnak.

A keserűsó használata nem időhöz kötött. Ezt a műtrágyát egyenletesen szórja ki a talajra, majd művelje meg. A keserűsó ideális a legkülönbözőbb növények, például dísznövények, virágok, gyümölcsfák, zöldségek, tűlevelűek stb. számára. Ha nem tudja, mit tegyen a ciprusfák sárgulása ellen, javasoljuk a bórral kevert keserűsót a rothadási folyamatok csökkentésére. Bővebben a Sárgulás és a ciprusfák egyéb gyakori betegségei című cikkben olvashat.

Ezt elküldhetjük látogatóink adatainak elemzésére, webhelyünk fejlesztésére, személyre szabott tartalom megjelenítésére és nagyszerű webhely-élmény biztosítására. Ha többet szeretne tudni az általunk használt cookies, nyissa meg a beállításokat.