0915 / 420 295 0915 / 420 295 | PO - PÁ 9:00 - 16:00
Facebook Twitter Youtube Instagram
Lacné postreky - internetový obchod
0
Kosár
Košík
0 Ft

Menu

Karate Zeon

AKarate Zeon a világ legkelendőbb rovarölőszere kapszula formájában. Alkalmazása vízben feloldva történik. Az erdészeti és mezőgazdasági kultúrák védelmére használják olyan rovarok ellen, mint a fűrészlepke, levéltetvek, ugró szúnyogok, tőkehalmolyok, repcebolhák, burgonya hernyók és sok más. Kiválóan alkalmazható őszibarack, fokhagyma, borsó, bab, almafák, valamint dísznövények, gyümölcsfák, káposztafélék és számos más zöldségféle ellen.

Aszintetikus fénystabil piretroidok csoportjába tartozik. Ezek az anyagok megzavarják a rovar idegrendszerét, ami gyors pusztulástokoz . Néhány perc múlva a rovar zavart lesz, abbahagyja az evést, megbénul és elpusztul.

AKarate Zeon növényvédelmi repellensként és a különböző vírusok rovarok általi átvitelének megelőzéséreis szolgál . Gyors hatékonysággal és hosszú maradékhatással rendelkezik. Érintés- és tűzméregként hat a rovarokra.

Fő jellemzői a hosszan tartó rovarölő hatás, a nagyfokú regenerálódás, az extra gyors rovarölő hatás, az alacsony dózis, a növény fejlődési szakaszától való függetlenség és az alacsony hőmérsékleten is megbízható hatás.

Ezt elküldhetjük látogatóink adatainak elemzésére, webhelyünk fejlesztésére, személyre szabott tartalom megjelenítésére és nagyszerű webhely-élmény biztosítására. Ha többet szeretne tudni az általunk használt cookies, nyissa meg a beállításokat.