0915 / 420 295 0915 / 420 295 | H - P 9:00 - 16:00
Facebook Twitter Youtube Instagram
Olcsó spray-k - webáruház
0
Kosár
Košík
0 Ft

Menu

Levéltetű vessző

Levéltetű vesszőLevéltetű vessző
Levéltetű vessző

A kártevő jellemzői

A bogarak évente tűzkárt okoznak a kelő növényekben. Különösen súlyos károk keletkeznek, ha a száraz, hideg időjárás gátolja a növények növekedését. Ezzel szemben, ha a tavaszi nedvesség bőséges, a növények gyorsan pótolják a levélkárosodást. A gyökérgumók elvesztése terméscsökkenést okoz. A lárvák által károsított gyökereket általában gombabetegségek támadják meg. A Sitona levélbogarak más fajai hasonlóan károsítják a Sitona levélbogarakat. Fotó: (Mick Talbot, www.flickr.com)

A kártevő leírása

A bogarak szürkésbarnák, 4-5 mm hosszúak. Hosszúkás bozótjuk van. A lárvák fehérek, lábatlanok, sárga vagy barna fejjel. 6 mm hosszúak lehetnek.

Ajánlott készítmények

Skladom podľa variantu
*****
- 13 %
Karate zeon 5 en
780 Ft
 ks 
+
-
Szóró rovarölő szer progresszív formulában - mikrokapszulázott (CS), amelyet a mezőgazdasági kultúrák emlős és maró kártevők elleni védelmére terveztek.

Ezt elküldhetjük látogatóink adatainak elemzésére, webhelyünk fejlesztésére, személyre szabott tartalom megjelenítésére és nagyszerű webhely-élmény biztosítására. Ha többet szeretne tudni az általunk használt cookies, nyissa meg a beállításokat.