0915 / 420 295 0915 / 420 295 | H - P 9:00 - 16:00
Facebook Twitter Youtube Instagram
Olcsó spray-k - webáruház
0
Kosár
Košík
0 Ft

Menu

Övcsomagoló

ÖvcsomagolóÖvcsomagoló

A kártevő jellemzői

Az imágók 6-7 mm hosszúak és 13-15 mm szárnyfesztávolságúak. A bábok kemény, orsó alakú gubókban telelnek át a menedékhelyeken. Az első generációs imágók akkor bújnak elő, amikor a növény már 3-4 levelet képez és az első virágzat kialakulóban van. A nőstények a petéket egyenként a virágbimbókra vagy azok hajtásaira rakják. Egy nőstény körülbelül 60-100 petét rak. Az embriófejlődés 10-12 napig tart. A fiatal lárvák a virágbimbókba fúródnak és a nemzőszerveket fogyasztják. A bimbókra és a virágokra hálót szőnek. A virágok mellett a leveleket is megehetik. A lárvák néha a virágzat vagy a fiatal hajtás hajtásába fúródnak.

Ajánlott készítmények

Skladom podľa variantu
*****
Spintor
1 255 Ft
 ks 
+
-
Az első természetes rovarölő szer, amely nem mérgező az emberre és a melegvérű állatokra, a kezelt terményben nem marad szermaradvány.

Ezt elküldhetjük látogatóink adatainak elemzésére, webhelyünk fejlesztésére, személyre szabott tartalom megjelenítésére és nagyszerű webhely-élmény biztosítására. Ha többet szeretne tudni az általunk használt cookies, nyissa meg a beállításokat.